tiistai 8. marraskuuta 2011

Satula kaipaisi verhoilua

Satula on täysin alkuperäismallinen ja alkuperäisellä "nahalla". Siinä vaan on tankkia vasten nojaavaassa etureunassa noin 7 cm leveä viilto, josta näkee suoraan vaahtomuoveihin. Ja ai että kun kesällä joku kaunis kerta sataa vettä kun olet ajelemassa. Se vesi valuu viiman mukana tankin päältä suoraan siihen kohtaan ja imeytyy vaahtomuoviin. Kohta on sitten homeinen satula.

Myös satulan alareunassa on pari 5-10mm pituista vekkiä. Joten ehkä kannattaisi miettiä verhoiluttamista. Ebaysta saa halvalla valmiita verhouksia, jotka vain kietaistaan ja kiristetään paikalleen. Mutta kuvista päätellen elän siinä uskossa että niistä tulee hyvinkin rumia ja muhkuraisia. Joten ei kiitos.

Ben Rydmanin blogista luin kuinka hän oli verhoiluttanut oman satulansa. Poikkeaa väritykseltään totaalisesti originaali mustasta, mutta ei ole ollenkaan hassumman näköinen. Joten Photoshop kauniiseen käteen ja ryhdyin samoja alkuperäissatulan tikkauslinjoja käymään läpi ja testaamaan minkälainen kombinaatio sopisi omaani. Koska en aio museoida kuitenkaan tätä, niin saa käyttää värejä :)
Tällaisia vaihtoehtoja sitten tuli hahmoteltua. Itselläni on pari suosikkia ja saas katsoa mikä vie voiton. Voi silti olla että ensikesä ajellaan ensin ihan tällä alkuperäisellä vähän huonommalla. Mutta jos pyörä tuntuu omalta ja on tullut jäädäkseen, niin pitäähän se satuloida kunnolla.


1 kommentti: