tiistai 1. marraskuuta 2011

DavidSilverSpares.co.uk toimii hyvin

Tuli tehtyä tilaus 9 päivää sitten www.davidsilverspares.co.uk nettikauppaan. Eilen lähetti toi paketin kotiovelle. Homma siis toimii hyvin ja ihan suht rivakasti verrattuna perus ebay tilauksiin joissa menee yleensä 2-4 viikkoa.
Voin suositella. Tosin Suomen päässä voisivat vaihtaa lähettifirmaa. Lähetin piti tulla 4-5 välillä ja lähdin töistäkin ajoissa. No lähetti tuli lopulta puoli kahdeksalta illalla. Taisi lähettipoikaakin hävettää, kun ei sanonut mitään muutakuin että "allekirjoitus tuohon". Ei katsonut edes päin kertaakaan. No sietääkin hävetä. Meni omat iltasuunniltelman tuon takia mönkään. Ja kyllä... koitin soittaa lähettikeskukseen puoli kuuden maissa että tuleeko se paketti tänään, mutta eihän sieltä enää siihen aikaan vastata.

No mitä sitten tuli tilattua CX:ään? Kaikkea pientä, jota 31 vuoden ikäisessä pyörässä on jo hyvä vaihtaa.

- Jarrupala setti eteen x2
- Kaasarin ACV-kalvo setti x2
- Kaasarin korjaussarja x2
- Venttiilikopan pulttien tiivisteet x4
- Pakoputken collectorin ja äänenvaimentajan välinen tiiviste x2
- Vaihdevivun uusi kumitutti
- Vara-avain aihio
- Sarvilukko kahdella avaimella
- Syylärin nailonmuovinen tyhjennysproppu. Sain hyvän vinkin että ajan haurastuttamana tämä muovipultti hyvin todennäköisesti murtuu, kun lähdet ensikertaa vaihtamaan jäähdytysnesteitä.

Samalla postisetä toi laatikon täydeltä led-polttimoita. Eli leditys voi kohta alkaa ja saadaan säästöä wateissa lämpökahvoja varten. Pyörän alkuperäinen staattori kun puskee maksimissaan latausta 170W, eli noin 14 amppeeria. 20-40W lämpökahvaelementit haukkaavat sen verran paljon, että ei ole pahitteeksi säästää jonkin verran ledityksellä. Led-polttimoiksi kaikki tarpeelliset vaihtamalla säästää helposti 40-50W.

Vapaa-vaihteen merkkivaloa "Normal" ei kannata vaihtaa lediksi. Näet kun lähdet ajamaan ja vaihdat ykköseltä kakkoselle (tai kakkoselta ykköselle), niin koska siinä välissä on se vapaa, tekee led-polttimo tuossa välissä joka kerta pienen välähdyksen. Led reagoi niin nopeasti, kun taas tavallinen hehkulamppu ei vielä tuossa vaihteenvaihdossa ehdi reagoimaan. Tuo pieni välähdys ryhtyy suunnattomasti vatuttamaan jo tosiaan parin ajokerran jälkeen. Etenkin hämärällä. Nimim. kokemusta on edellisen mp:n saralta. Vaihtui normal valo aika äkkiä takaisin hehkupolttimoksi.

Samalla tuli tilattua saksan ebaysta tällainen "sääsuojattu" usb-laturi. Muistaisin lukeneeni jostain että näissä on vieläpä sisäänrakennettu automaattisulake. Meinaan kytkeä tämän mittariston lähelle etupumpun varteen nippusiteellä kiinni. Saa sopivan piiloon ja ehkä suoralta sateeltakin suojaan. Puskee juuri sopivasti latausvirtaa tarvittaessa navigaattorin käyttöön. Hyllystä löytyy Fujitsun Loox N100 mininavigaattori 2.8" näytöllä ja pyöräntankotelineellä jossa on pikakiinnitys. Tarvittaessa nopea bolt-on asenus ja ei kun ajoon.

2 kommenttia:

 1. Moi

  Löytyykö sulla linkkiä saksan kauppaan josta löytyis tuo usb piuha??

  T. Kari

  VastaaPoista
 2. Hei Kari!

  Itse tilasin saksan ebaysta my.usb nimiseltä myyjältä.
  Tässä linkki hänen valikoimaan

  http://www.ebay.de/sch/my.usb/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

  VastaaPoista