torstai 24. marraskuuta 2011

Kiitos Bobille + Äänenvaimentajien liitokset tiivistetty

Bobin lähettämä Molybdeenirasva tuli perille. Kiitokset Bobille siitä :) Tulee varmasti käytettyä.

Tämän illan ahkerointina tuli irroitettua äänenvaimentajat uudemman kerran ja tiivistin useammalla kierroksella alumiiniteippiä änkkärin ja kollektorin välisen liitoksen. Panta uudelleen paikalleen ja todella kireälle. Loppui kummaltakin puolelta vuoto niistä kohden. Hyvä homma. Toivottavasti tuo patentti kestää pitkään, ettei heti kesäkuussa tarvi jo uudestaan tiivistellä. Sitten haen kyllä jotain pakoputkimassaa ja kunnollisen järeämmän kiinnityspannan.

Mutta sitten huomasin että etuputkien liitos kollektoria vasten vuotaa kummaltakin puolen myös hieman. Ei paljon, mutta sen verran että suhinoita selvästi tulee. Hitsi kun tuli juuri tehtyä tilaus kaikenlaista david silveriltä englannista, mutta en sitten tajunnut noita tiivisteitä laittaa tilaukseen mukaan. Pfff....
No ehkä täytyy koittaa sitä alumiiniteippipatenttia myös tuohon etupäähän. Siinä vuoto oli todella paljon pienempää ja etupäähän tässä on laitettu jo kunnon pannat ennestään. Veikkaan että pikkutyöllä homma on kunnossa. Täytyy katsoa tehdäkö tänä syksynä vai jättääkö kevääseen. Se vaan että jos jättää kevääseen, niin eihän silloin ole aikaa enää mitään kunnostaa. Jos pitää valita että laittaako kuntoon vai lähteäkö ajamaan, niin valinta on helppo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti