torstai 6. maaliskuuta 2014

GL1100 Etulyhty ja etuvilkut

Etulyhty tuli hankittua motonetista. Perus 7" H4 polttimon krominen lyhty ja korvakkeet. Ebaysta ei halvemmalla lyhtyä löytynyt ja ebayn etuputkiin kiinnitettävät lyhtykorvakkeet ovat laadullisesti aivan kuraa. Nämä motonetin ovat kromatut ja kunnon paksua metallia. Mukana myös eri paksuisia kumisettejä estämään etuputkien naarmuuntumisen ja kai ne värinöitäkin vaimentaa.

Vilkut tilasin ebaysta ja ovat mallia joka käyttää kaksoislankapolttimoita. Näin sain ne himmeästi palamaan kokoajan ja kun vilkun laittaa, niin alkaa se puoli vilkkumaan kirkkaampana. Sama ominaisuus oli etukatetta käytettäessä, niin onhan se nätti näissäkin. Laitonko... no joo ehkä. Mutta niin vaan meni katsastuksistakin läpi kyseinen ominaisuus ilman että tuli minkään sortin mainintaa. Suomi versioissa wingiessä ei tätä ominaisuutta liene. Vain jenkkiversioissa. Mahtaako ne wingeissä yleisesti olevat kymmenet eri koristevalotkaan olla ihan laillisia kaikki.

Ja jos nyt jostain syystä tuosta tulisi sanomista, niin yksi johdon liitin vain irti ja homma on hoidettu.

edit: Juttelin katsastuksissa katsurin kanssa ja sain tiedon, että nykyään sallitaan vilkuissa palavan "äärivalot" jatkuvasti, mikäli niitä on parillinen määrä. Jotenkin noin se meni. Jenkkimallin wingeissähän ne palaa juuri näin. Samoin kuulemma punaisen heijastimet saavat olla laukuissa sivuilla nykyään.


Vilkut halusin ehdottomasti myös kromatut ja metallirunkoiset. Sai hetken etsiä että löytyi sopivat. Useat myynnissä olevat ovat muovisia ja kromattuja. Toisin sanoen kiinanmuovi ja kromi. Aurinko luultavasti haurastuttaa ne 1-2 kesässä ja sen jälkeen saakin taas uusia vilkut. Joten kerralla kunnolliset ja jämerät.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti