maanantai 31. maaliskuuta 2014

CX500 Cafe Racer löysi uuden omistajanCafe Racer meni viimeviikolla myyntiin ja sitä olikin erikoisen mukava myydä. Pyörä aivan perkuleen hyvässä kunnossa. Kaikki toimii. Ja ulkoisesti ilmeisesti sen verran uniikin näköinen, että nettimoto nosti sen päivän facebook nostokseen sekä twiittasi myös. Joten pyörä sai 4 päivän aikana 1500 klikkiä ja jonkin verran kyselyitä niin aiheesta kun toisestakin pyörään liittyen.No miksi myin koko talven ajan kymmeniä tunteja uurastamani pyörän? Miksi en myisi?
Ei näihin rakastua tarvitse. Ajoin sillä 85km ja totesin että toimiva ja mukava pyörä. Mutta koska tuossa pihassa on tuo wingi tuoreena, niin siinä tulee pari käytännön asiaa:

     • Vain yhdellä ehtii ajelemaan
     • Miksi maksaa kahdesta vakuutuksia
     • Luultavasti useammin ajoon lähtisin 1100cc kuin 500cc pyörällä
     • Autotallissa enemmän tilaa
     • Taustalla jo ennestään 3kpl honda cx pyöriä, joten jotain muuta välilä

Ei kait siinä sen enempiä siis. Pyörä myyntiin ja tuntui menevän hyvälle ja pyörän ominaisuuksista pitävälle ihmiselle. Toivottavasti tulee paljon huolettomia kilometrejä hänelle. Näin ainakin uskoisin kaiken sen remontin jälkeen.

Pari kuvaa sisaruksista piti ottaa, ennen kuin cx noudettiin. En ehtinyt cafeelle antaa edes kunnon nimeä vielä. Feenis oli työnimenä uudestisyntymistä kuvaamassa, mutta varsinainen nimi jäi antamatta. Suotakoon sen antaminen uudelle omistajalle. Wingillekin pitäisi keksiä nimi.Illan hämärtyessä....
.. Farewell Cafe CX500 ..

1 kommentti: