lauantai 17. elokuuta 2013

CX500 Feenix - posti toi tavaraa ja stefa löytyi kaverilta

Postimies toi kolme pakettikorttia ja se tarkoitti välitöntä syöksymistä autoon ja suuntana posti. Sieltä tuli uusi etulyhty, kierroslukumittari sekä kytkimen sen erikoismutterin avaushylsy.

Etulyhty vaikuttaa hyvältä. Tosi tilava pitkälle taaksepäin ja sen sisään pitäisi saada mahdutettua tuo vanhan lyhdyn takana ollut johtonippu. Siellä sisällä on jopa pidikkeitä, jolla saa sidottua johtoja pysymään. Etulasissa luki että Kymco. Sitä ei ilmoituksessa mainittu, mutta eipä sillä väliä. Umpio on E-hyväksytty ja näin ollen tulevissa katsastuksissa täysin validia tavaraa. Ja hyvännäköinen tuollainen satiini musta sävy.

Ainoa miinus lyhdylle ja sen myyjäliikkeelle, että tuo etulasi ei ole lasia, vaan se on kovaa muovia. Ilmoituksessa ei sen kummemmin asiasta mainittu, muuta kuin että jossain sivulauseessa luki että "Transparent glass". Tottakai sitä olettaa että se on lasia. Ehkä sillä tarkoitettiin kuitenkin ettei tuo umpion lasi ole rihlattu, kuten vanhoissa pyörissä on. Vaan että se on tollainen moderni kirkas mallinen. No mutta hyvä lyhty tuo on uskoakseni. Ihan siisti. Ostaisin uudelleen saman näin näkemältäni.Mittaristo oli tämä edullinen Kege mittaristo. Samaa sarjaa pitäisi tulla vielä nopeusmittari jossain välissä postissa. Ensivaikutelma ihan siisti. Saas katsoa pysyykö kromi yhtä kesää kauemmin kiinni vai kuinka.


Kaverille juttelin nokka-akselin vuotavasta etustefasta. Kirosin että perhana pitää sen takia nyt tehdä tilaus sitten jonnekin. Vaan kuinka ollakaan kaverilla oli yksi ylimääräinen jäänyt pöydälle :) Se sujahti heti cx:n nokka-akselin päähän ja tuntui olevan paremmin istuvampaa mallia kuin edellinen. Jämäkkä ja laadukas.

Tässä vanha vasemmalla irti revittynä ja uusi paketissa vielä.

Ja uusi paikoillaan. Putsasin hyvin ympäristön, niin näkee alkaako se sitten vuotamaan.

Periaatteessa sitten vaan etupäässä yläkolmion ylemmän osan maalaus ja etupumppuihin vielä stefat ja pölysuojat ja saa ryhtyä laittamaan keulaa kasaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti