lauantai 5. lokakuuta 2013

Erään aikakauden loppuminen. Shania Twin myytiin uudelle omistajalle

Eräs aikakausi sai sinetin tänään. Pienellä haikeudella laitoin eilen myyntiin Shania Twinin, eli tuon oranssin täydellisen honda cx:n. Jotenkin tuntui hölmöltä pitää kahta samanlaista pyörää ja kuitenkin halusin rakentaa tämän cafe racerin kuntoon, joten hyvin voin luopua tuosta toisesta.

Saattaa olla että tulee katumus jossain kohtaa, mutta aina näitä sitten markkinoilta löytyy jos siltä tuntuu. Tai sitten jotain ihan muuta. Mutta nyt ekana voi keskittyä täysin tuon cafe racerin kunnostamiseen.

Shania lähti Turkuun uuden omistajan pidettäväksi. Toivotan uudelle omistajalle paljon huolettomia ja turvallisia kilometrejä. Hyvän pyörän sait. Viimisen päälle kaikki kunnossa.

Mikäli joskus olet myymässä pyörää. Sanotaanko vaikka parin vuoden kuluttua. Veikkaan että näin käy. Koska näin käy kaikille ensipyörän kanssa. Ja tämähän oli sinulle ensipyörä. Kaikilla tulee aika alussa tilanne, että haluaa kokeilla muutamia erilaisia pyöriä, kunnes löytää sen oikean pyörätyypin itselle. Niin mikäli olet myymässä pyörää, niin ota yhteyttä. Laita johonkin postaukseeni viesti. Tai sivun yläreunassa näkyy mailiosoite. Laita mailia siihen. Katsotaan jos vaikka ostaisin sen takaisin :)

Farewell dear Shania!2 kommenttia:

  1. Tulipa mieleeni, että Viivi II:n aiempi omistaja olisi ostanut sen heti takaisin jos olisi ajoissa huomannut sen olleen myynnissä. Onneksi ehdin ensin...

    VastaaPoista
  2. Tähän mennessä minulla oli 4kpl honda cx pyöriä ja jos jotain tulen kunnolla kaipaamaan, niin se on tämä oranssi. Ei samanlaista vastaan tule. Ja mahtava pyörä ajaa. Ehkä jonain päivänä, ellei nykyinen omistaja tee siitä cafe raceria, kuten uhkasi. Itse en raaskinut tästä tehdä. Mielummin ostin raadon, josta cafeeni rakensin.

    VastaaPoista