keskiviikko 18. syyskuuta 2013

cx500 Feenix - väliaika tilanne

Takavalo tuli postissa. Samoin vilkut saa noutaa tänään postissa. Pakoputkisto meni hitsattavaksi. Cherry Bomb muffleri hitsataan kiinni suoraan putkistoon, niin tulee hyvä. Samalla kertaa ehkä alumiinimaali putkiston pintaan korroosiota estämään ja lopuksi kääre.

Satula on teetettävänä Vietnamissa ja tulee musta satula vaaleilla tikkauksilla. Sitä odotellessa.

David Silversparesilta tuli triple bypass osat (staattori, vesipumpun tiiviste, jakoketju) ja nippu stefoja, o-renkaita jne...

Termostaatinkin päätin vaihtaa vaikka vanha toimii. Varmuuden varalta, kun jätän tästä lämpömittarin kokonaan pois, niin on uuden termostaatin myötä vähän turvallisempi olo.

Takaiskareiksi laitan uudenkarheat säädettävät mustat iskarit kromisilla jousilla.

Jenkkilästä lähti tilaukseen kuitenkin mustat clubman cafe racer sarvet. Katsotaan istuuko ne tähän nätisti. Jos tuntuu pahata, niin äkkiä sitä palaa tavallisempien sarvien maailmaan.

Kuvia sitten kun ehdin taas tekemään jotain. Mitään en ole ehtinyt nyt tekemään kun on ollut pihatöitä ja kaikenlaista. Sekä iskias vaivannut pahasti. Meinasin jo ostaa 350e:lla biltemasta sen pyöränosturin, joka nostaa koko pyörää työskentelytasolle. Mutta sen tarve on niin harvoin, että jätin väliin. Sen sijaan hain motonetista ketjutaljan, jolla nostaa tonnin. Samanlaisella lainatulla nostin customin rungosta, että sain moottorin tiputettua triple bypassia varten. Tämä tehdään samalla metodilla.

Palaamisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti