sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ajokausi aloitettu 21.4.2013

Vihdoin ehdin heittämään pienen pätkän Shania Twinillä. Olihan se aivan hemmetin hienoa talven jälkeen. Ja kun pyörä tuntui taittuvan nätimmin ja huomattavasti kevyemmin mutkiin, niin isoilla teillä, kuin taajamassakin. Taajamassa pyörä tuntui jotenkin paljon kevyemmältä kuin aiemmin. Luultavasti ohjauslaakereiden uusiminen aiheutti tämän hienon asian. 

Samoin puuttui se aikaisemmin vaivannut 50-60kmh vauhdissa tapahtuva keulan ärsyttävä pompotus. Siihen veikkaisin sitä, että keulaputkissa on saattanut olla epätasapainoinen määrä haarukkaöljyä liekö kuinka kauan vuotaneen stefan vuoksi. Nyt uudet stefat ja haarukoiden kunnollinen puhdistus ja uudet öljyt. Toimii...

Huomenna voisi pestä ja iskeä kovavahat pintaan ja sen jälkeen nauttia muutaman päivän taas sadepäivistä. Pyörässä on kyllä tajuttoman hieno maalipinta, kun alla olevissa kuvissa pyörässä ei ole vaha pinnassa. 

Tässä ensimmäisessä vuosimallissa -78 on muuten kivempi tuo moottori sikäli, että sitä ei ole pilattu millään maalipinnalla. Se on raaka karhea pinta suoraan näkyville. Ajan patina kertyy hienosti, eikä ole maalipintaa, mikä hilseilee ajan kanssa palasina pois.

Ai että on mukava kun taas kesä koittaa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti