perjantai 3. toukokuuta 2013

Kunnon vaha pintaan - Simoniz original wax

Pro-tippiä taas jaossa.

Kun vahaatte pyörää, niin ostakaa tätä vanhaa kunnon Simonizin kovavahaa peltipurkissa. Mukana Carnauba-vahaa. Purkki maksaa 10e ja kestää sinulla seuraavat 20 vuotta. Ja kun vahaatte, niin tehkää ohjeen mukaan. Älkää antako kuivaa täysin pinnalle, vaan vahatkaa pieni alue kerrallaan ja kiillottakaa kohta pian jo pois.

Sitäpaitsi onhan tuo nyt tajuttoman tyylikäs purkki autotallissa.

Ei tämä turhaan ole saanut lempinimeä hikisimppa. Kerran annoin kuivahtaa kunnolla tankin pintaan ja voi hemmetti sitä kiillottamista. Kädet maitohapoilla sai jynssätä että sai kiiltäväksi. Hyvä ettei hiekkapaperilla joutunut kiillottamaan. Jämähtää kun tauti. Mutta kun tekee oikein, niin tulee mielettömän hyvä pinta ja vahaa ei edes kulu juurikaan.

Hyvää tavaraa moottoripyörille. Auton peltipintaa on niin paljon enemmän, niin auton vahaaminen menee paljon mukavammin noilla nestemäisillä, jotka kiillottuukin helposti. Kuten Korrekin Kestovaha TFX. Kolme kertaa halvempaa verrattuna noihin Autoglymin kiskurihintaisiin vahoihin. Ne olivat ehkä aikoinaan se ainoa hyvä vaha, mutta se oli 10 vuotta sitten. Korrekin TFX on testivoittaja. Valmistettu Suomessa suomalaisiin olosuhteisiin. Ei siitä sen isompaa väittelyä. Toki jokainen saa ostaa mitä haluaa. Mutta tuo Simoniz on hyvää matskua vanhoille pyörille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti