tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kesäloma osa 1. on ohi

Olipas kahden viikon kesäloma. Tuli reissattu ulkomailla lomailemassa ja rakennettua pikkuisen terassia. Siinä se loma sitten menikin. Metriäkään en ehtinyt 2-3 viikon aikana ajamaan goldwingillä. Sikäli hieman ikävää. Mutta eipä tuo prätkällä ajelu ole koskaan minulle ollut mikään pakkohomma. Mukavaa se on, mutta en väkisin kilometrejä halua tahkoa. Lämpimällä ja aurinkoisella säällä on mukava ajella. Muutoin se on vähän, että lähteekö autolla mielummin.

Tuon verran oli ehtinyt pölyttymään 2 viikon aikana wingi.



Joten pitihän se pestä, jotta sillä kehtaa taas ajella työmatkaa. Jännä miten enemmän ja enemmän viehättää tämän wingin ulkonäkö itseäni. Jollain tapaa siinä vaan on kaikki niin kohdillaan. Jopa tuo tarakka alkaa tuntumaan siltä, että se kuuluu siihen. Muuten ottaisin sen pois, mutta välillä muorin kanssa joku pikkulenkki, niin silloin takaboksi on hyvä pikalukoilla napsauttaa siihen paikalleen. Siinä sitten lisätilaa käsilaukuille ja piknik kamoille. Sekä ennen kaikkea selkänoja, jos yhtään pidemmälle haluaa lähteä.



Kaveri tuossa lähti työreissuun toviksi aikaa ja ei ehdi ajelemaan Eliminatorillaan. Sovittiin niin, että ajaa sen luokseni ja katsotaan pieni työlista. Jotta saadaan pyörä taas ajoon kun palaa työreissusta.

Alustava lista oli:
- Etuiskarien stefat + öljyt
- uusi etukumi + venttiili
- uudet sytytystulpat
- sekä öljyvuodon löytäminen ja korjaaminen

Lisäksi päätin käydä läpi vähän lisää:
- tulpanhatut täysin avaten (ei hapettumia)
- polttoainesuodatin puuttui, joten sellainen laitettiin
- takajarrun säätö
- etujarrun jarrunesteiden vaihto uusiin (vanhat oli mustaa)
- lämpökahvaelementit alkuperäisten tuppien alle
- ja pari viikkoa sitten käytiin kaikki sähköliittimet läpi ja puhdistettiin

Siinä on tämän jälkeen pyörää ajoon taas toviksi aikaa


1 kommentti:

  1. On tuo Wingi vaan niin Moottoripyörä! Upean näköinen konepyörä.

    VastaaPoista