sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Johan on toukokuinen viikonloppu ja ajokelit +30'C

Vapaa viikonloppu ja ajokelit kohdillaan. En muista koska olisi toukokuussa ollut moiset ajokelit ja säät.

Kaveri päätti lähteä Helsingistä kohti Ylöjärveä ja lähdettiin porukalla häntä vastaan. Sekalaista seurakuntaa oli prätkillä meidän porukassa. Yksi matkaenduro 650cc, Yksi 1200cc ktm ratapyörä, yksi 1100cc goldwing matkapyörä ja yksi 600cc custom pyörä. Ei meillä katsella että pitää olla tiettyä tyyppiä tai merkkiä. Kaikki käy ja hauskaa oli.



Katseltiin vähän kaverin Eliminatorin sähköjä kuntoon. Käytiin kaikki liitokset läpi putsaten. Aikaisemmin käynti oli vähän happamampaa ja joskus yksi pytty putosi sekunniksi pois pelistä. Enää niin ei tapahtunut. Eli kannattava homma. Samalla pesu ja vahat pintaan, että kehtaa ajella.

On muuten 600cc eliminator yksi hauskimmista laitteista joilla olen ajanut. Eihän tuo kuulosta customilta yhtään. 4 sylinterinen rivikone. Sama mikä Kawasaki Ninjassa, mutta ilmeisesti vähän loivemmilla nokka-akselien jyrkkyyksillä tms. Silti ihme hyökkäilijä. Kierroksia nappaa todella herkästi ja kierroslukumittari taisi mennä jonnekin 12 000 asti. Nopeusmittarikin 240km/h asti. Ihan hauska laite. Mutta customia tuossa ei ole yhtään. Ulkonäkö vain hämää. Susi lampaan vaatteissa :)




Kelit kohdallaan, niin piti lähteä maalle ajelemaan.






Kyllä Suomi on kaunis maa kesällä. Se pitäisi muistaa talvella aina, kun on synkkää ja harmaata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti