perjantai 15. heinäkuuta 2011

52 litran takaboxi

Skootterin mukana tullut Givin E30 takaboxi (30 litranen) vaihtui johonkin halpaan Jago merkkiseen 52 litran takaboxiin.
Givi E30 


Givin boxi oli näin isoon skootteriin aika siro. Siihen mahtui yksi kypärä tai pieni ruokakassi. Muttei kunnolla kuntosalilaukkua, jossa oli sisällä lenkkarit, pyyhe ja muut tarvikkeet. Itselläni tarvi oli saada mahtumaan moiset takaboxiin, koska tämän skootterin penkin alla ei hirveästi tilaa ole. Joten siksi tilasin 52 litrasen halpaboxin.

Jago 52 litranen 


Kyseinen boxi löytyi huuto.netistä ja tuli jostain saksasta suht halvalla. Olikohan se jossain 50 euron hujakoilla postikuluineen. Boxi on täys kopio givin 52 litrasesta boxista. Muovi on halvemman oloista ja joustavaa. Aika pehmeän oloista ja saranoista, lukosta sekä kiinnityslevystä huokuu halpa valmistus. Mistä lie sulatetuista vanhoista puutarhakalusteista tehty uusi boxi :) No mihinkään pitkäaikaiseen säilömiseen tämä ei ole, vaan väliaikaiseen tavarankuljetukseen, niin toimii ihan riittävästi.

Tästä näkee korkeuseroa

Ja kokoeroa

Miinuksena on se että jalustalevy ei ole standardin mukainen. Tarkoitan ettei se ole Monokey eikä Monolock mallia. Eli samaan jalustaan ei saa Givin eikä Kappan laukkuja.

Toisena miinuksena laukku on melko matala. Sisään ei mahdu umpikypärää. Avokypärä mahtui kylettäin juuri ja juuri, mutta kansi jäi melko pingotukseen. Ei siis mikään kypärän säilytys laukku. Onneksi kypärää varten on penkin alla koukku johon sen saa roikkumaan D-lenkistä ja suojattua varkauksilta.

Positiivista on pärinättömyys. Laukku ei pärise juuri ollenkaan. Ja pistin vielä pohjalevyn ja laukun väliin jotain kumimattoa lisäksi, niin boxi ei pidä mitään ääntä :) Givin pikkulaukku pärisi ihan hemmetisti.
Positiivista on myös iso koko. Ruokakassi menee hienosti.

Suosittelen vain jos tarve ei ole säilyttää täällä yön yli tavaraa tai jos kypärää ei tarvi säilyttää penkin alla. Muutoin osta Givin tai Kapan laatulaukku ja maksa siitä 150-250 euroa.

Toimii :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti