maanantai 8. joulukuuta 2014

Goldwing GL1100 - Mistä löytyy 7 voltin regulaattori

Wingissä oli yksi mittariston poltin kärvähtänyt. Meinasin laittaa ledipolttimon tilalle, mutta sitten olisi pitänyt vaihtaa kaikki mittaristovalot ledeiksi, jotta sama sävy säilyy. En jaksanut nähdä vaivaa. Olisi pitänyt avata enemmän muttereita ja ehkä irroitella vaijerit jne. Päätin vaihtaa ihan vaan hehkupolttimon sitten vanhan hajonneen tilalle. Sattuu niitä hyllyyn kertyneen edellisistä laitteista.

Takakuori auki ja alkaa paljastumaan. Hyvin tuo takakuori suojannut iältä ja pölyltä, vaikkei ole tiivistettä välissä. Kaikki näytti kuin uudelta.

Testasin polttimoksi 1.7W, 3W ja 5W polttimoa. 
Päädyin sitten laittamaan 5W polttimon. Se jotenkin näytti tasapainoisimmalta mittaristossa pimeällä.Samalla löytyi paikka, missä wingissä sijaitsee tuo pahan keksimä 7 voltin regulaattori. Mittariston takakopan avaa, niin sieltä. Tarkalleen bensamittarin ja lämpömittarin takaa.
Erilainen kuin honda cx500:ssa. En lähtenyt irroittelemaan ja katsomaan miltä näyttää tarkemmin. Huonolla tuurilla vaikka hajoaa sen takia. Nämä kuitenkin ajan kanssa hajoilevat jokaisella, niin suotta lähteä edistämään sitä hajoamista. Se toimii... älä koske.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti