perjantai 27. tammikuuta 2012

Syylärin suojamuovin heijastimet. Toinen yritys.

Marraskuussa ostin joltain Englantilaiselta heijastimet Hondan syylärin suojaritilän reunoille, koska toinen puuttui itseltäni. Noita 34 vuotta vanhoja heijastimia on aika vaikea löytää. Tuo muovinen syylärinsuojus on vain 78-79 vuosimallin cx500:ssa ja uudemmissa on metallinen suojus. Ja tietenkin siinä uudemmassa on myös eri muotoinen se heijastin.

No loppujen lopuksi ne heijastimet eivät koskaan saapuneet Englannista. Myyjä palautti rahat kiltisti ja harmitteli myös tapahtunutta. Olihan hän laittanut mukaan myös kaupanpäälle 2kpl led-jarruvaloja. Ikävää että posti hukkaa paketteja, mutta onneksi ei mistään kalliista ollut kyse. Toisaalta enemmän ehkä harmittaa se että moisten vanhojen heijastimien löytäminen on astetta hankalampaa.

No cx-foorumi hoiti taas homman. Kyselyä sitä kautta, niin parikin ilmoittautui ehdokkaaksi myymään hyllystään moiset. Tällä kertaa lähti kirje australiasta tulemaan. Myyjä oli niin ystävällinen että pyysi vain postikulut ja ne eivät paljon maksaneet. Jäämme odottamaan tuleeko kirje tällä kertaa koskaan perille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti