sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Burgman lähti uudelle omistajalleen

Painiskelin tuossa jonkin aikaa, useamman kuukauden, että myydäkö Burgman vai ei. Nyt kun se on tip top, niin pitäisikö itsellä, vai myydäkö.

Mutta kun sain Kawasaki customini kuntoon talvella ja siihen ostettua isot sivulaukut, niin totesin sen riittävän kuljetuskapasiteetissa minulle. Päätin kokeilla skootterin myyntiä.

Perjantaina 22.3.2019 aamulla matkasin junalla Helsinkiin. Aurinko paistoi ja lupasi aurinkoa koko päiväksi. Katujakin oli jo harjattu puhtaaksi. Päätin kirjoittaa myynti-ilmoituksen. Tyypilliseen tapaani siten, että siinä on kerrottu kaikki. Ihan kaikki. Ei sitten tule turhia kyselijöitä.

Ei mennyt montaa tuntia, kun oli jo kaksi innokasta ostajaa. Toisen kanssa sovittiin kaupat seuraavalle päivälle ja kaupat tehtiin.
Burgman lastattiin kärryyn ja niin se matkasi toiseen kaupunkiin uudelle omistajalle, jolla oli samanlainen aikoinaan ennen ollutkin.

Toivotan hyviä ajokelejä ja ennen kaikkea pitkää ikää Burgmanille uudessa kodissaan.

Paras tapa lastata pyörä on siten, että se seisoo täysin renkaillaan, eikä yksikään jalka nojaa kärryn lattiaan. Tällöin ei tule rasitusta jalkojen kiinnityskohtiin töyssyissä. Vanhoja vehkeitä kuitenkin.Tästä jatkamme tämän kesän Kawasaki VN750 vulcanilla ja katsellaan mitä tulevaisuus taas tuo tullessaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti