keskiviikko 15. elokuuta 2012

CX500 väriloistoa Mustalahdessa 14.8.2012

Eilen taisin nähdä eniten CX500 pyöriä mitä yhden päivän aikana koskaan. Lämpötila oli liki helle lukemissa ja Mustalahteen oli innostunut lähtemään aivan lukematon määrä pyöriä. Satoja. Joukossa useampikin cx.
Kaikenkaikkiaan itse näin tuona päivänä 8-9 säksää. Tosin kaikista en kuvaa saanut otettua.

Joku oli laittanut nätin valkoiseksi alkupään tuotannon cx500:sen. Ihan hyvältä näytti.


Jälleen kerran paikan päällä oli myös tämä jonkun maailman matkaajan cx. On kyllä sellainen reissuvehje, että ei muutakun lappiin vaan. Olipa useammassakin kontiorallissa ollut mukana tuulilasin tarrojen lukumäärän perusteella. Näyttäisi olevan vuodesta 2000 vuoteen 2012 jokaisessa kontiorallissa. Olisi mielenkiintoista kuulla tarinoita tämän pyörän omistajalta. Veikkaampa että tällä on pyöritty ja kierretty paikka jos toinenkin.
Mustaksi maalatun cx:n omistaja on ollut kesällä useampanakin päivänä Mustalahdessa. Aina mukava rupatella ja analysoida cx:ien olotilaa.


Vastaan tuli myös tällainen sininen cx500.

Erikoista oli, että yhtään custom cx500:sta ei paikalla nyt näkynyt. Yhden näin Nekalan K-raudan pihassa ohimennen ja se oli kyllä tyylikkäässä kunnossa. CX on siitä jännä pyörä, etten ole koskaan aikaisemmin edes kuullut, nähnyt tai edes tajunnut kyseistä pyörää olevan olemassakaan. Ennen kuin itselle hankin. Nyt tuntuu että niitä tulee yllättävän paljonkin vastaan. Enemmän niitä olen tänä kesänä nähnyt kuin Honda Tuutteja, joka tuntuu uskomattomalta. Hyväpuoli on että varaosia riittää pitkäksi aikaa.

Kaikenlaisia muitakin hienoja ajopelejä oli intoutunut Mustalahteen lämpimässä aurinkoisessa säässä.


Ducati Panigale on kyllä siro, mutta petollinen laite.

Pienestä pitäen kyytiin vaan.

Ducati Diavel Carbon -edition. Kyllä tuollaisella voisi joskus tulevaisuudessa työmatkat taittaa :)
 Ja koska kuva oli niin huono, niin pistetään toinen vielä netistä, että näkee millainen hyökkääjä tuo oikein on. Ducatit on kyllä hienoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti