torstai 19. joulukuuta 2013

Nälkä kasvaa syödessä sanovat

Motoristien vitsaus. Nälkä kasvaa syödessä, sanovat. Pari kolme vuotta  on omaa silmääni hivelöinyt ja haaveissa ollut saada jossain vaiheessa katteeton GL1100 tai GL1000.

Nyt viimeaikoina melkein tuo GL1000 on pudonnut pois ja jollain tapaa kiteytynyt se toivo saada GL1100 itselle. Sain mahdollisuuden istua sellaisen päällä noin 1.5kk sitten. En ajanut sillä, mutta näki sitä ajoasentoa ja pyörän fyysistä kokoa.

Ainoa asia mikä jäi vaivaamaan on pyörän alkuperäiset sarvet, jotka tekevät ajoasennosta likimain identtisen honda cx500 customin kanssa. Toisin sanoen "kuin ajaisi kottikärryjä sataa".


Minun selälleni ei täysin pysty asento taida sopia. Siksi luovuin samantien museo custom cx500:stani. Kevyt etukeno on selvästi parempi minulle. Vaihtoehtona takakeno selkänojan kanssa, mutta se ei tunnu enää ajamiselta.

Muutaman illan olen etsinyt netistä kuvia, onko joku vaihtanut GL1100 pyörään matalampia sarvia. Ja vihdoin löytyi hieno yksilö, jossa matalammat sarvet on. Samasta yksilöstä vielä jopa ajovideo, josta näkee oikeasti ajoasennon. Aika lähellä sama mitä CX standardissa.

On muuten hienoin GL1100 minkä olen ikinä nähnyt. Minulle yksi tällainen kiitos :)

Valokuvat ovat sivustolta http://tarmaccustommotorcycles.com/moto/honda-gl-1100-goldwing/
Ja se video. Kelatkaa kohtaan 4:30 ja siitä eteenpäin. Valkoinen prätkä on tämä kuvissa 
näkyvä yksilö ja ajoasento näyttäisi olevan aika täydellinen fiilis kruisailuun.
Tämäkös ruokkii nyt sitä halua löytää itselle se GL1100.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti