keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Ajokausi 2012 näyttää päättyvän hiljalleen

Elokuun puolivälin jälkeen en ole tänävuonna ajellut pyörillä enää juuri oikeastaan ollenkaan. Pientä siirtymää vaan parikertaa ja nekin pakosta. Tuli käytyä viikon verran lomailemassa ja sen jälkeen aika on mennyt täysin talon remontoinnissa. 17 vuotta vanhat mummotapetit pois joka paikasta ja tilalle nuorekkaampaa tapettia sekä maalia. Kaikki sisäkatot uudella vitivalkoisella mdf-paneelilla. Uudet lattialistat, sekä WC:n totaalinen purkaminen ja uudelleen rakentaminen. Patteriverkoston kaikkien termostaattien ja termostaattirunkohen uusiminen ja mitä kaikkea vielä. Tuollainen remontoiminen ottaa yllättävän paljon aikaa.

Mutta kyllä se kannattaa. Jatkossa on mopoille ja muille laitteille oma lämmin talli omassa talossa. Ei tarvitse enää miettiä että mihin sitä veisi mopot talvisäilöön. Tai koska ja missä talven aikana tekisi niihin huoltoja.

Näyttää nuo kelit olevan joka päivä niin sateisia ja aamulukemat alkaa lähestyä uhkaavasti nollaa, joten eiköhän tuo virallinen ajokausi tänä vuonna ala olemaan pulkassa. Jos joku aurinkoinen lämmin päivä vielä koittaa, niin eiköhän sitä voisi pienen lenkin heittää vielä. Mutta muutoin odotellaan ensivuotta.

Remontti kun on kasassa, niin talvella onkin edessä CX:ien huoltoa. Jarruletkujen vaihtoa, jarrunesteiden vaihtoa, öljyjen vaihtoa, haarukkaöljyjen vaihtoa, stefojen vaihtoa jne jne... Stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti